Gå direkt till innehåll

Ämnen: Sociala frågor

Nytt samarbete mellan SJ och Kamratposten ska lyfta Kupé Junior

SJ startar ett nytt samarbete med Kamratposten i sin satsning på sin barntidning Kupé Junior, som är lillasyster till ombordmagasinet Kupé. I samband med nya höstnumret kommer utgivningen också att dubbleras, till fyra nummer per år.

Tåget ett självklart val för lejonet Niklas

Varje resa är unik. För SJ innebär det att ge människor möjligheten att göra både stora och små resor. I SJs nya reklamfilm, som börjar visas under helgen, får vi följa skådespelaren Niklas Hillberg på hans resa till de stora scenerna där han spelar lejonet i Glada Hudik-teaterns aktuella föreställning Trollkarlen från Oz.

SJ satsar på tåg i regnbågens tecken

SJ satsar på tåg i regnbågens tecken

SJ sätter in ett regnbågståg till Åre Winter Pride. Tåget tar resenärerna direkt till festivalens festligheter och skidåkning. Ombord på tåget väntar flera överraskningar i regnbågens färger. Redan nu är drygt 30 procent av platserna bokade och det ordinarie nattåget är fullbokat.

Vården tar SJs tåg mot framtiden

Vården tar SJs tåg mot framtiden

Vårdförbundet gör för första gången en roadshow för att träffa sin medlemmar och skapa intresse för vården. Det sker med det specialdesignade SJ-tåget "Vårdtåget".

SJ och Wallmans Nöjen samarbetar om teaterpubliken

Ta tåget till teatern, åk med speciella eventtåg och överraskas av underhållning ombord på tågen. Nu inleds samarbetet mellan SJ och Wallmans Nöjen. Tanken med samarbetet är att få fler människor att välja tåget när de ska ta sig till konserten eller showen. Marknaden för teaterresor är stor, bussresorna transporterar över en halv miljon teaterbesökare varje år från hela Sverige till och från

SJ för Sverige framåt

SJ är ett svenskt reseföretag som erbjuder hållbara tågresor i egen regi och i samarbete med andra. SJ är ett av Sveriges grönaste varumärken och en del av lösningen för att klimatmålen ska nås.
Koncernens 6 800 medarbetare i Sverige och Norge bidrar alla till ökat tågresande – SJ för Sverige framåt.